2014. április 30., szerda

Videózás

Ma ünnepélyes kereteket teljesen nélkülöző módon átvettem a lakás kulcsait. Az ünnepélyes kereteket nem csak a bokréták valamint a néptáncosok tánchiánya okozta, hanem az is, hogy egy valamiből jelenleg több is van a kelleténél: gyakorlatilag özönvíz-szerű eső van jelenleg Philadelphiában, mire átsétáltam az új lakásban a kabátom ronggyá ázott. Szerencsére a magammal vitt katonai málhazsák jól bírta a vizet, így a benne lévő dolgok nem áztak át. 
Arra gondoltam, séta közben, hogy bemutatom leendő otthonunkat, így csupaszon, pőrén... Láthassa ország, s világ, óceánon innen és túl, hogy mit lehet kapni kb. ezer dollárból Philadelphia belvárosában. Meg kell, hogy mondjam nem véletlenül választottuk ezt a lakást. Nem csak az aranyossága miatt, hanem mert ez egy biztonságos környék, Ancsa hazajöhet akár este 10-kor is nyugodtan, anélkül, hogy különösebben aggódni kellene érte. Igazi, kellemes, családi házas övezet. 
Így egy kis házi videót készítettem, a még (majdnem) teljesen üres lakásról. A videó minősége telefonos, de látható, hogy hol is fogunk élni. A következő videón már nagyon remélem a berendezett otthonunkat mutathatjuk be. 
Nos, akkor a moziban a fények lemennek, s leendő holivúúúdi rendezőnk filmje következik, melynek címe, a 302. számú lakás. 


S íme, ilyen lett... Persze még nincs kész, de már nagyon alakul...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése